14.05.2018

VA – SÄLJARE

Motiveras du av ett brett beslutsfattande? Vill du vara med i jordens bästa VA-lag? Är du en ”görare” med stora ambitioner? Har du kunden i fokus? Då är det dig vi letar efter.

ScanPipe är marknadsledande i Danmark och har sedan 2015 arbetat hårt med att komma in på den svenska VA-marknaden med samma affärsidé som i Danmark: slå sig in på VA-marknaden med kvalitativa plaströrssystem och VA-produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi har nått långt och söker nu ännu en säljare som kan hjälpa oss vidare till nästa nivå. Vi är ett mindre team som tror att de breda beslutsramar varje anställd på ScanPipe har är en stor del av vår framgång och är stolta att kunna erbjuda jordens bästa VA-sortiment och vårt senaste initiativ med plastsvetsning och skräddarsydda speciallösningar.

VI ERBJUDER
Det jobb vi erbjuder rätt person kräver stor produktkunskap och utpräglad säljkompetens. I gengäld erbjuder vi tillfälle för utveckling , både personligt och karriärmässigt. ScanPipe har utvecklat sig markant över åren och det kan bara låta sig göras om våra medarbetare utvecklar sig.
Vi fortsätter denna utveckling och kan därför erbjuda det naturliga driv som ligger i att vara anställd i en verksamhet under utveckling. Därutöver erbjuder vi dig att vara
del av en stark kultur, en verksamhet med transparent information och stor lättrörlighet. Vi arbetar enligt principen frihet under ansvar och som VA-säljare, betyder det, att du har ett brett beslutsfattande och friheten att ta hem stora affärer på egen hand. ScanPipe är kända för mindre byråkrati och stort medinflytande på det egna jobbet.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du är ansvarig för försäljningen på eget distrikt i Skåne och får ansvaret för din egna individuella budget.

  • Rådgivning och försäljning av ett brett VA kvalitets-sortiment samt skräddarsydda speciallösningar till existerande kunder
  • Uppsökande försäljning till potentiella nya kunder
  • Medverka på tillställningar för att skapa kontakter och marknadsföra ScanPipes produkter
  • Medverka i större eller mindre kundprojekt tillsammans med andra medarbetare i både Sverige och Danmark
  • Hålla dig uppdaterad om nyheter och förändringar på VA-marknaden

DIN ROLL
Du ingår i den svenska ScanPipe-familjen tillsammans med 7 engagerade medarbetare som med stolthet har skapat framgång sedan uppstarten av ScanPipe i Sverige. Utöver dina närmaste kollegor i Sverige får du ytterligare ca 75 engagerade danska kollegor.

DITT ANSVAR
Vi förväntar oss att du trivs med livet ”på vägen” och att du har erfarenhet av försäljning, gärna från vår bransch. Vi har stora ambitioner och förväntar oss att du siktar högt och bidrar aktivt till att vi tillsammans når våra mål. Du får gärna ha kunskaper från VA-branschen. Du är flexibel och är medveten om vikten av att kunna samarbeta på arbetsplatsen men också på tvärs genom hela verksamheten.

DIN KOMPETENS

  • Minst 5-10 års dokumenterad erfarenhet av försäljning
  • Relationsskapande och empatisk personlighet
  • Du behärskar både uppsökande och relationsbaserad försäljning samt även rådgivande försäljning

DIN ANSÖKAN
Vi ser fram emot din ansökan och CV. Vi har ingen tidsfrist men ser gärna att vi får din ansökan så fort som möjligt.
Du skickar din ansökan till job@scanpipe.dk. Märk den med ”VA-säljare”. Därefter får du en bekräftelse på att vi mottagit din ansökan.

Tidsfrist för ansökan:

Snarast möjligt - vi håller intervjuer efter hand

Skicka din ansökan till mny@scanpipe.se

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats:
Malmö

Arbetstid:
40 timmar

Lön:
Efter kvalifikationer

Kontaktpersoner:
Platsansvarig Mikael Nyström
mny@scanpipe.se

Direktør Mikael Lundgaard
ml@scanpipe.dk

Hemsida:
www.scanpipe.se

LinkedIn:
Scanpipe A/S