ScanPipe

Sveriges nyaste VA-grossist

För drygt 30 år sedan startade Mikael Lundgaard sitt Scanpipe A/S i Danmark. Bolagets affärsidé var att slå sig in på den Danska VA-marknaden med kvalitativa plaströrssystem och VA-produkter till konkurrenskraftiga priser.

Utvecklingen för Scanpipe A/S har varit mycket positiv och idag är bolaget Danmarks största grossist inom plaströrssystem. Våra leverantörer och producenter kommer från hela Europa och vi uppdaterar ständigt vårt sortiment med nya intressanta kvalitetsprodukter.

Scanpipe A/S finns numera över hela Danmark, har 150 anställda och omsätter c:a 950MSEK. Bolaget har de senaste åren varit ett av få utvalda s.k. Gasell företag i Danmark, vilket innebär en stark tillväxt med god ekonomi.

Som ett naturligt steg i Scanpipe A/S utveckling har nu Scanpipe AB startat i Sverige. Bolagets affärsidé är densamma som den alltid har varit, kvalitativa plaströrssystem och VA-produkter till konkurrenskraftiga priser.

Som kund vet vi att Du ställer stora krav på Din leverantör av de produkter vi arbetar med. Helt rätt, det skall Du göra! Därför känner vi oss mycket glada och extra starka då vi har lyckats rekrytera några av de bästa branschpersonerna som finns på marknaden för Din hjälp. När du kontaktar oss så kommer du också garanterat få svar på de frågor du kan ha.

Vår feedback till dig och vår kunskap är ett av våra argument varför du skall välja Scanpipe AB som leverantör. Ett annat argument som vi vet är viktigt för Dig som kund är att logistiken måste fungera. För att möta Dina krav så har vi det mesta på ”hyllan”. Ett av våra viktigaste mål är att Du skall få Dina produkter när Du vill ha dom, punkt, slut!